tirsdag den 5. december 2017

WordPress

WordPress

Denne hjemmeside er det der også kaldes en blog. Den er lavet i WordPress. WordPress er et gratis værktøj man kan benytte når man vil lave en blog.
Jeg synes WordPress er det mest brugervenlig system og derfor er det det system vi har valgt til siden.
Hvis man vil bruge wordpress kan man finde mange gratis designs til sin side på internettet. Disse designs kaldes også for templates, skins eller themes.
(Hvis du er på jagt efter et design, så prøv blot at google en af de tre ting.)
Man behøver slet ikke at kunne HTML eller andet kode, for at have en blog. WordPress administrationsværktøjet indeholder en tekst editor., og alle mulige indstillings muligheder. Det er let at bruge, selvom der måske går noget tid før du opdager alle de funktioner du kan lege med i programmet.
Hvis du har nogle specielle ønsker til din blog, er der et hav af plugins og widgets til programmet, med færdig lavede ekstra funktioner, så du ikke behøver at have en programmør til at udvikle noget.
Alt i alt så er WordPress et af de mest alsidige systemer. -Også hvis din blog udvikler sig og du gerne vil have den til at ligne en almindelig hjemmeside mere, eller hvis du ønsker at udvide med en webshop.
Der er næsten ubegrænsede muligheder med WordPress.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Gode WordPress Plugins du ikke kan klare dig uden

Der findes allerede et hav af artikler og indlæg omkring t op 10 WordPress plugins , men det skal ikke afholde mig fra at give mit besyv me...